» REIKI

Wat is dit?


Over reiki zelf moet ik niet veel vertellen, dat kan iedereen makkelijk over internet vinden.
Ik wil vertellen wat Reiki voor mij kon beteken.
Toen ik over reiki op het internet las, dacht ik, wat maakt het uit. Ik kan het eens proberen, als het maar niet te duur is.
Ik kwam in september 2003 (ook over internet) Irén tegen, die mij op afstand wilde behandelen. Wij hebben zes afspraken gemaakt.
Om de tijd dat de eerste behandeling zou zijn, ging ik op bed liggen. Ik hoorde zachte meditatieve muziek en probeerde mij te ontspannen zo goed het mij mogelijk was.
Ik was verschrikkelijk opgewonden en mijn hart bonkte hard en snel.
Bij de eerste behandeling voelde ik bijna niets, alleen meer warmte ging door mijn lichaam, ik was opgewonden en voelde duidelijk mijn hart bonken. Ik voelde een druk op mijn oren. Ik was teleurgesteld en dacht, wat heb je ook verwacht.
De volgende avond was weer een behandeling, ik had nieuwe instructies gekregen en tot mijn verbazing voelde ik iets. Het begon met een druk op mijn schedel en dan ging de energie door mijn hele lichaam. Ik voelde de energie heel duidelijk stromen. Ik had het gevoel dat ik de energie over mijn handen en voeten ging opzuigen. Om mij en door mij heen leek een pulsende energie te zijn. Ik vond het zo prachtig, dat ik het liefst zo was blijven liggen.
Toen het na ca. 40 min. voorbij was bleef een warm gevoel in mijn buik hangen.

De volgende dag had ik al de hele dag het gevoel te moeten huilen, was misselijk en gespannen. Ik voelde pijn in mijn buik en benen.
Natuurlijk heb ik voor de volgende behandeling ook zoiets verwacht, dan die avond daarvoor. Maar het was heel anders.
Ik voelde geen energie.
Wat ik voelde was een zwaar iemand die op mijn bovenlichaam stond en het mij moeilijk maakte te ademen. Maar ik was gewaarschuwd dat ik niet elke keer energie zou kunnen voelen. Maar ze zou er zijn.
En ik wist bij mijzelf dat ze er ook echt was.

De mail contact met Irén, die vrouw die mij de energie stuurde, was heel goed en zij liet mij weten, wat zij tijdens de behandeling te weten kwam over mij. En het klopte wat ze mij mededeelde.

Over de behandelingen kan ik zeggen dat ze allemaal verschillend waren.
Door Irén leerde ik een andere kijk op bepaalde dingen.

Over reiki kwam ik in contact met energie en ik kon tot mijn verbazing ook de energie in allerlei voorwerpen voelen.
Het was tijd met heelstenen te werken.


Ik ben mijn weg met Reiki gegaan en heb mij laten inwijden in Reiki I en II als ook in verschillende andere Reiki-vormen, zoals Kundalini, Kristal, Goud enzv.
Sinds maart 2008 ben ik ingewijd als Reiki-Master
[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Succes begint NU

  • Andes-Erfolgs-Coaching

Energetische Praktijk

Natuurlijke Geneeswijze

Reconnetion Healing

  • Reconnective Healing, een vorm van heling die voor het eerst hier op onze planeet aanwezig is, brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. Reconnective Healing is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn, niet alleen door een nieuwe set van helende frequenties, maar door mogelijk een heel nieuwe bandbreedte. De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria. Ga naar Nu In Balans

Qantum-Touch

nieuwe chakra's

  • Wie goed duits kan lezen en meer wil weten over charkra's, ik bedoel de chakra's 8 to 16, kan op volgende website alles erover vinden. En niet alleen over de chakra's. Ga naar energieimpulse.net

Kennis maken met NORA

  • Een tijd geleden heb ik NORA leren kennen. Zij is een prachtige vrouw die op haar eigen bewustzijns-weg is. Zij schrijft een heel leuk verhaal dat men kan volgen. Ze geeft ook veel informatie rond de spiritualiteit. Ga naar beruca.nl

Over Engelen

Lichtwerkers

  • Toen mij broer een aantal jaren geleden overleed, wist ik, hij gaat in het licht. Ik had toen nog niets van een licht in ons gehoort, maar soms weten wij gewoon iets dat wij niet kunnen verklaren. Iedereen draagt het licht in zich, ook weten dat nog niet alle mensen. Ik heb hier een website gevonden, die de nodige informatie geeft. Ga naar Starchild Global.com

Genezen

Bezoekerteller


Copyright 2002-2019