» ARCHION® - TACHYON

Wat is dit?


Vele producten die als 'Tachyon producten' worden aangeboden zijn niet gestructureerd middels een electromagnetisch veld, wat inhoud dat het geen zogenaamde Tachyon producten zijn.
Ook onze producten zijn geen zogenaamde 'Tachyon producten' omdat ze middels een natuurlijk energieveld worden geladen.
Maar toch zullen wij de naam Tachyon nog een tijdje gebruiken zodat mensen die op zoek zijn naar gestructureerde producten ons kunnen vinden.Archion® is afgeleidt van het griekse woord arché wat oerstof betekent en van het latijnse woord ion wat staat voor een geladen deeltje.


De beslissing of met 'onze' Archion® energie te gaan werken of met zogenaamde tachyon energie blijft bij iedereen zelf.


Omdat Archion® energie anders is dan deze van andere aanbieders die hun producten Tachyon noemen en waar de energie wordt ingestraald door middel van een elektromagnetisch veld (met een hoge frequentie) op te wekken, wil ik een onderscheid brengen in de naam van de energie die door onze converter op een meer natuurlijke manier wordt opgewekt. De converter verbind energie vanuit de aarde en het universum waardoor onze produkten vaak als sterk aardend worden aangevoeld.

De werking van Archion®-energie produkten:
Zij versterken het zelfgenezende systeem van het lichaam. Alle materie (dus ook onze cellen en organen) is voorzien van een **subtiel organiserend energieveld** (SOEV). Het SOEV is te beschouwen als de zelfgenezende kracht van het levende wezen. Deze werkt als een feedbacksysteem naar "de oersprong - oerstof van alles wat is" (= arché), dat de evolutie naar steeds hogere niveaus van orde mogelijk maakt en in stand houdt.

Elk orgaan, met zijn specifieke materie en frequentie, evolueert op zijn eigen manier naar evenwicht en heling bij het gebruik van een en hetzelfde gestructureerde product. Het SOEV van ieder orgaan of cel onttrekt immers de juiste frequentie aan het potentieel van de energie, die nodig is om optimaal te functioneren.

Wanneer een orgaan uit evenwicht raakt, is het voldoende om het contact met de oerstof te herstellen, zodat de nodige correctie wordt uitgevoerd die tot een hogere orde leidt. Tevens komt de persoon in contact met de blokkade, zodat ook aan de oorzaak gewerkt kan worden.
(Het proces kan gepaard gaan met emotionele en/of fysieke ontgifting).
Bij veel ziekten worden er prachtige resultaten beobachtet: blokkades verdwijnen, veel mensen herstellen sneller na een operatie, van chronische vermoeidheid en van ontstekingen. De energie versterkt tevens ook het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Archion® cocoon
De cocoon is één van de meest effectieve gestructureerde produkten die lichaam en geest in balans brengt. Ze is bijzonder populair vanwege haar diepgaand effect op het hele 'zijn'. Tijdens een cocoonsessie lig je in een drie dimensioneel energiebad. De specifieke manier waarop de onderdelen van de cocoon rond het lichaam worden gelegd, creëert een zéér sterke en richtingaangevende energiestroom die balansering en energetische reiniging stimuleert. De cocoon vertikaliseert je energetisch systeem en verbindt daardoor je fysieke, emotionele, mentale en spirituele energielichamen met je blauwprint. Dit creëert een intens gevoel van rust, tijdloosheid en grenzeloosheid. We ervaren niet enkel een zalig gevoel, het stimuleert ook elk helingsproces op alle niveaus van je 'zijn'.

Hier een reactie op 'onze' cocoon:
-------Originalmeldung-------

Von:
Datum: 17.03.2009 06:52:07
An: B
Betreff: Re: Belangrijke veranderingen ivm 'onze' energie

HOI Brigitte,
In de cocon slaap ik als een roos! Het is ontzettend ontspannend. Van mij zou hij nog veel sterker mogen zijn.;-)
X, Lucas.

en nog een:

Datum: 30.01.2009 10:38:03
An: licht4ever@gmail.com
Betreff: cocon
Hallo Brigitte,
Het is al weer even geleden dat ik bij jou de cocon en wat glazen cellen kocht.
Ik ben er heel blij mee het werkt geweldig.
Hopelijk gaat het ook goed met jou en je mooie werk.
Hartelijke groeten
Karin

Iedereen kan zelf naar zijn eigen gevoelens luisteren en keuzes maken.


[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Succes begint NU

  • Andes-Erfolgs-Coaching

Energetische Praktijk

Natuurlijke Geneeswijze

Reconnetion Healing

  • Reconnective Healing, een vorm van heling die voor het eerst hier op onze planeet aanwezig is, brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. Reconnective Healing is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn, niet alleen door een nieuwe set van helende frequenties, maar door mogelijk een heel nieuwe bandbreedte. De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria. Ga naar Nu In Balans

Qantum-Touch

nieuwe chakra's

  • Wie goed duits kan lezen en meer wil weten over charkra's, ik bedoel de chakra's 8 to 16, kan op volgende website alles erover vinden. En niet alleen over de chakra's. Ga naar energieimpulse.net

Kennis maken met NORA

  • Een tijd geleden heb ik NORA leren kennen. Zij is een prachtige vrouw die op haar eigen bewustzijns-weg is. Zij schrijft een heel leuk verhaal dat men kan volgen. Ze geeft ook veel informatie rond de spiritualiteit. Ga naar beruca.nl

Over Engelen

Lichtwerkers

  • Toen mij broer een aantal jaren geleden overleed, wist ik, hij gaat in het licht. Ik had toen nog niets van een licht in ons gehoort, maar soms weten wij gewoon iets dat wij niet kunnen verklaren. Iedereen draagt het licht in zich, ook weten dat nog niet alle mensen. Ik heb hier een website gevonden, die de nodige informatie geeft. Ga naar Starchild Global.com

Genezen

Bezoekerteller


Copyright 2002-2018