» Tachyon - Archion® ERVARINGEN

Wat is dit?


Toen ik iets over 'tachyon-energie' ontdekte kocht ik een boek en was enthousiast erover.
Natuurlijk moest ik dat proberen. Dus kocht ik mijn eerste 'tachyon producten'. Een hanger van 3 magnesiet bollen aan een lerenband en een magnesiet donut. De energie was sterk en spraak mij aan, maar mijn man vond het niets en wilde bij zijn 'heelsteen' blijven zonder toevoeging van 'energie'.

De prijzen van de producten stond mij echter niet aan en ik ging dus op zoek naar goedkopere mogelijkheden.
Ik leerde iemand kennen die 'Tachyon'-converters bouwde.(in Duitsland) Hij heeft 3 jaar lang geëxperimendeerd, bevoor hij met zijn converter tevreden was.
Zijne converters zijn door verschillende radiësthesisten geproefd.

Dat was in december 2006. Ik kocht zijn converter en kristal glazen voorwerpen om deze dan in de converter te structuren.
Ik zorg natuurlijk ervoor dat de voorwerpen ook 100% gestructureerd zijn.
Dat test ik bij elk voorwerp opnieuw uit.
Mij is opgevallen, dat gekleurde kristal glazen voorwerpen verschillend lang in de converter moeten blijven. Ook maakt het materiaal verschil wat betreft intensiteit en kwaliteit van het energieveld dat later opgebouwd word.
Hoe dichter het materiaal hoe langer het proces van structureren duurt.
Met mijn eerste 'tachyon' product maakte ik verschillende ervaringen. Ik huilde veel en wist niet goed waarom. Maar ik kreeg ook meer inzichten in mijn gedachten patroon.

Toen ik de eerste grote bol in ons huis plaatste, kwamen na verloop van tijd verschillende veranderingen bij ons voor.
Ik veranderde van dienaar in een zelfverantwordelijke vrouw, die voor zich opkwam. Ik had al lang geen zin meer in dit speel gehad maar durfde niet te veranderen.
Mij man vond het trouwens helemaal niet erg. Hij vond het wel jammer, hij liet zich natuurlijk graag verwennen.

Al gauw stond ik stom verbaasd, toen mijn man naar jaren weer met een bos bloemen voor mij naar huis kwam.
Ik was verrast en natuurlijk ook blij. Ook troste hij mij als de huilbuien zo maar opkwamen. Ons omgaan met elkaar is verandert op een leuke manier.
Ik heb kunnen begrijpen, dat ik niets moet verwachten van iemand anders, wat die niet wil en waarvan die ander ook niets weet.
Ik voel nu dat alles wat mij 'overkomt' met mijn gedachten over mijzelf samen hangt.
Sinds ik mij waard vind alles te hebben wat ik nodig heb en ook waarachtig wil, gebeuren heel mooie dingen in mijn leven. Ik let erop positief te denken, wat helaas nog niet altijd lukt.
Maar vaak lukt het en ik verwacht gewoon van alles, wat belangrijk en nodig is voor mijn bewustworden.

Inmiddels hebben wij meer ervaringen met de energie gemaakt en is mij door anderen duidelijk gemaakt worden dat er een belangrijk verschil kwa energie in 'onze' produkten en de produkten van andere aanbieders te voelen is.
Maar het komt ook duidelijk naar voren dat 'onze' energie als liefdevoller word ervaren. De mensen hebben mij laten weten dat de energie prachtig werkt, helend en harmoniserend is. Ook is opgevallen dat de energie iedereen in zijn eigen waarde laat zodat wij geen algemeen werkende beschrijving kunnen geven.
Sommigen ervaren de werking aan hun blokkades door middel van huilbuien, of ervaren een soort emotionele grip, of voelen de energie als te sterk aan in de eerste dagen.
Soms voelt iemand helemaal niets in het begin anderen voelen spontane heling, ontspanning, rust, liefde, krijgen inzichten in hun eigen gedachtes patroon en weer anderen voelen een sterke wens hun medemensen te gaan helpen.
Iedereen ervaart de energie zoals ie die nodig heeft om verder te ontwikkelen/bewust te worden en dat betekent voor mij dat 'onze' energie produkten niet manipulerend werken maar gewoon neutraal zijn.
Wie wil ook graag gemanipuleerd worden?
Wij zoeken allemaal hulpmiddelen om uiteindelijk bij ons zelf te kunnen komen. Dat is precies waarbij wij je willen helpen.

Ervaringen van mensen die met 'onze' energie (Archion®) aan het werk zijn gegaan kan je lezen op mijn website:
www.light4ever.nl
[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Succes begint NU

  • Andes-Erfolgs-Coaching

Energetische Praktijk

Natuurlijke Geneeswijze

Reconnetion Healing

  • Reconnective Healing, een vorm van heling die voor het eerst hier op onze planeet aanwezig is, brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. Reconnective Healing is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn, niet alleen door een nieuwe set van helende frequenties, maar door mogelijk een heel nieuwe bandbreedte. De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria. Ga naar Nu In Balans

Qantum-Touch

nieuwe chakra's

  • Wie goed duits kan lezen en meer wil weten over charkra's, ik bedoel de chakra's 8 to 16, kan op volgende website alles erover vinden. En niet alleen over de chakra's. Ga naar energieimpulse.net

Kennis maken met NORA

  • Een tijd geleden heb ik NORA leren kennen. Zij is een prachtige vrouw die op haar eigen bewustzijns-weg is. Zij schrijft een heel leuk verhaal dat men kan volgen. Ze geeft ook veel informatie rond de spiritualiteit. Ga naar beruca.nl

Over Engelen

Lichtwerkers

  • Toen mij broer een aantal jaren geleden overleed, wist ik, hij gaat in het licht. Ik had toen nog niets van een licht in ons gehoort, maar soms weten wij gewoon iets dat wij niet kunnen verklaren. Iedereen draagt het licht in zich, ook weten dat nog niet alle mensen. Ik heb hier een website gevonden, die de nodige informatie geeft. Ga naar Starchild Global.com

Genezen

Bezoekerteller


Copyright 2002-2019