» ARCHION® PRODUKTEN - Klanten ervaringen

Wat is dit?


Ik heb een aantal producten gestructureerd die ik je ter ondersteuning in je eigen proces, bv. ziekte, uitgeput of overspannen zijn, ADHD en voor elke andere blokkade in het menselijke system, aan kan bieden.

Mijn producten staan op marktplaats.nl onder licht&liefde (kijk onder Tachyon)Het aanbod wisselt omdat ik alle produkten gewoon in een winkel moet inkopen en erbij op moet letten dat ze niet te duur worden. Ik wil de energie gaan verspreiden en mijn oogmerk ligt dan ook niet op winst.

Inmiddels is duidelijk geworden dat het bij de energie die door de converter word opgewekt om een oerstof energie gaat die verbinding maakt vanuit de aarde naar het universum.
De energie is liefdevol,helend, harmoniserend en neutraal. Zij werkt bewustmakend en kan soms als heel (te) sterk worden aangevoeld. Er zijn ook mensen die van de energie helemaal niets voelen.
Het blijft altijd onze keuze of wij aan ons werken willen of niet. De energie is hierbij een steun, net dan een kruk. Op een gegeven moment hebben wij geleerd weer op eigen benen te staan en zonder krukken te lopen.

Omdat de energie anders is dan deze van andere aanbieders die hun producten Tachyon noemen en waar de energie ingestraald wordt door middel van een elektrisch veld met een hoge frequentie op te wekken wil ik een onderscheid brengen in de naam van de energie die door onze converter wordt opgewekt.
Ik zal de naam Tachyon nog een tijdje gebruiken zodat mensen die op zoek zijn mij kunnen vinden, maar toekomstig zal ik de energie ARCHION® noemen.
Deze naam is door iemand vanuit Belgie gevonden. Hij heeft de energie lange tijd getest en wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd.
Archion® is afgeleidt van het griekse woord arché wat oerstof betekend en van het latijnse ion wat staat voor een geladen deeltje.


Ik heb heel leuke mailtjes gekregen van mensen die bij mij het een en ander hebben gekocht, over de werking en sterke trillingen van mijn 'energie producten'. Hartelijk bedankt!Hier een paar reactie's van 'klanten':

-------Originalmeldung-------

Hoi Brigitte
De coconsessies zijn top ik val er mee in slaap het brengt mij e lke keer in balans en zorgt voor diepe ontspanning. De eerste keer een sterke pijn in,op, de borst, alle andere keren steeds diep zuchten van opluchting. De steen die je mij ook gegeven hebt een rode had met ademen te maken wat is het ook weer voor een steen? De coconsessies ga ik toepassen op vrienden en ik laat hunzelf bepalen wat er gebeurd.
Groetjes,


-------Originalmeldung-------

Hai Brigitte!
Ik zou je op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Ik en een aantal anderen hebben geweldige ervaringen met de cocoon! Ontzettend bedankt hiervoor! De cocoon is werkelijk een geschenk uit de hemel!

-------Originalmeldung-------

An: 'Brigitte'
Betreff: "con"

Dag Brigitte,

Inmiddels zijn de 14 dagen rust praktisch voorbij, ligt er natuurlijk al een en ander in de Archionconvertor.

Verder heb ik me iedere dag vol blijdschap verbonden met mijn “kistje” en ben ik gewoon blij dat ik hem gekocht heb. Hij voelt goed en liefdevol en de “pure koelte”, die het van binnenuit verspreid is voor mij een soort van “geest”verbinding.

Het bijzondere is dat sinds het “glazen ei” in mijn huis er essentiële dingen veranderd zijn, waaronder mijn samenwerking met de Stichting waarin ik zeer actief was. Het is alsof ik dingen helder ben gaan zien en van daaruit beslissingen nam en het voelt aan alle kanten goed. Zolang ik luister en wil kijken naar wat er werkelijk gebeurt, gaat het prima. Wanneer ik wat slordig word of dingen niet afmaak zoals ik ze zou moeten afmaken uit een soort van gemakzucht, word ik onmiddellijk en pijnlijk duidelijk teruggefloten. Lessen van de laatste weken, waaraan ik me van harte overgeef.

Archionenergie: whow! In deze tijd – wanneer je het in alle eerlijkheid wilt zien – levensveranderend voor mij.

Dank, diep en van harte, voor alle inspanning die jij je getroost om dit naar buiten toe de wereld in te brengen. Jouw gastvrijheid 14 dagen terug was daarbij hartverwarmend.

Liefs in kracht, licht en liefde over de dag en nacht heen
Ada

-------Originalmeldung-------

An: B
Betreff: Re: Belangrijke veranderingen ivm 'onze' energie
......In de cocon slaap ik als een roos! Het is ontzettend ontspannend.
Van mij zou hij nog veel sterker mogen zijn ;-).
X, Lucas.

-------Originalmeldung-------

An: 'B'
Hallo Brigitte.
Afgelopen zomer heb ik een converter bij je opgehaald.
Veel laat ik niet van me horen maar nu lijkt mij een goed moment om je deelgenoot te maken van een heel bijzonder iets op de school waar ik werk.
Sinds oktober heb ik gestructureerde dingen in mijn klas liggen. Het zijn glazen steentjes en een glazen bolvorm met iets erin. Ze liggen op een kast waar de kinderen bij kunnen en iedere morgen als ze binnen komen spelen ze met de steentje, ook door de dag heen. Ze leggen er figuren mee, bouwen torentjes, leggen ze op een weegschaal of houden ze gewoon in hun handen.
Ik heb je verteld dat ik leerkracht ben van groep 1 en 2 in het basisonderwijs. Het zijn kinderen van 4, 5 en 6 jaar.
De school waar ik werk staat in een volksbuurt en er zitten over het algemeen best wel zwakke kinderen op. Als 75% van de kinderen op het landelijk gemiddelde niveau zitten, zijn wij blij want dan leveren wij goed werk.
Nu scoren de kinderen in mijn klas heel hoog. 80% zit boven het gemiddelde en 13.3% zit op het gemiddelde. Dit betekend een scoringspercentage van 93,3%.
Over scoringspercentages schrijven staat wat zakelijk maar maakt wel meteen veel duidelijk.
De groep is heel actief, ze zijn steeds op ontdekkingstocht. Ook zijn ze kritisch, ze luisteren heel goed wat iemand zegt en stellen hele gerichte, doordachte vragen. Ze kunnen zich heel lang concentreren en hebben een heel hoog werktempo. Dammen is een favoriete bezigheid en ze dammen goed. Veel kunnen er al lezen, sommigen lezen beter dan kinderen in groep 8, ook rekenen zijn ze zich eigen aan het maken met behulp van een computerprogramma. Ze leren het zichzelf en elkaar. De kinderen zelf weten niet dat ze zo snel leren. Voor hen is alles leuk en spel.
Binnen het leerkrachtenteam worden regelmatig de toetsresultaten vergeleken. Bij de resultaten van mijn groep valt iedereen stil. De score is echt uitzonderlijk hoog. Of het met de gestructureerde steentjes te maken heeft kan ik natuurlijk niet met zekerheid zeggen maar als de volgende groep ook weer sterker is dan de rest van de school..…
Groetjes,


-------Originalmeldung-------

An: B
Betreff: Cocoon
Hallo Brigitte,
Ik wil je even laten weten, dat we heel tevreden zijn met de cocoon.
Groetjes,

-------Originalmeldung-------

An: licht4ever@gmail.com
Betreff: cocon
Hallo Brigitte,
Het is al weer even geleden dat ik bij jou de cocon en wat glazen cellen kocht.
Ik ben er heel blij meehet werkt geweldig.
Hopelijk gaat het ook goed met jou en je mooie werk.
Hartelijke groeten
Karin

-------Originalmeldung-------

An: licht4ever@gmail.com
Betreff: Tachyon gestructureerde glasvezelmat
Hallo Brigitte,
Ik heb de enveloppe goed ontvangen.
Ik heb direct de glasvezelmat om de waterleidingen gebonden/geplakt.
Het kraanwater proeft inderdaad zachter en het douchen is verkwikkender!
Goed idee! Bedankt!
Wellicht tot ziens en
veel succes en liefde gewenst,
Daniel

-------Originalmeldung-------


Betreff: Tachyonproducten

Dag Brigitte,
Geen idee of het door jouw stenen/kristallen komt, maar mijn behandelaar staat versteld van mijn genezingsproces. Veel is al in balans.
Dank dus!


of

Betreff: tachyon
Beste Brigitte, ik heb je producten eens laten invoelen door een erg gevoelig iemand en hij zegt dat de producten wel degelijk een werkzaamheid hebben. De heelstenen zouden zacht en lokaal werken vooral door contact met de huid. De grote kristallen zouden een sterke werkzaamheid hebben op de omgeving en de kleine kristallen werken vooral op het centrale zenuwstelsel of de centrale energiestroom. Groeten.....


of
.....Wat heeft die een power! Mn handpalmen begonnen direct te tintelen als ik maar iets in de buurt
kwam. Zij staat nu midden in mijn behandelpraktijk te glimmen.
Nogmaals hartelijk dank voor je moeite.


of
......Er lijkt wel minder stralingsspanning te zijn in huis door de bol, vooral op bepaalde plaatsen.


of
Lieve Brigitte
Ik heb het pakje ontvangen en de energie straald er van af
dit wou ik toch even kwijt want het was voor mij een
pakketje met toegevoegde waarde.
Wens je energie en Liefde.
Warme groet en misschien tot nog eens.


Dat bevestigt wat de radiësthesisten hebben geproefd, namelijk dat de converter gewoon heel goed werkt.

Ik ben met nieuwe processen bezig geweest wat betreft helende energieën. Ik heb (bij den engelen)om toestemming gevraagd om kleine schitterende produkten van Swarovski in onze converter te structureren en dan met engelen energie te laden.
Dat is volgens mij gelukt en ik kan je nu ook engelen energie produkten aanbieden.

Een kennis van ons heeft een prachtig helingsproces mee gemaakt en het verschil kwa energie duidelijk kunnen voelen en in zijn dromen ook kunnen zien. Hij heeft ivm de energie op zijn gevoel geluisterd en heeft een snele genezing kunnen ervaren.
mail naar:licht4ever(apestaartje)gmail.com
Vervang apestaartje in@


[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Succes begint NU

  • Andes-Erfolgs-Coaching

Energetische Praktijk

Natuurlijke Geneeswijze

Reconnetion Healing

  • Reconnective Healing, een vorm van heling die voor het eerst hier op onze planeet aanwezig is, brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. Reconnective Healing is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn, niet alleen door een nieuwe set van helende frequenties, maar door mogelijk een heel nieuwe bandbreedte. De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria. Ga naar Nu In Balans

Qantum-Touch

nieuwe chakra's

  • Wie goed duits kan lezen en meer wil weten over charkra's, ik bedoel de chakra's 8 to 16, kan op volgende website alles erover vinden. En niet alleen over de chakra's. Ga naar energieimpulse.net

Kennis maken met NORA

  • Een tijd geleden heb ik NORA leren kennen. Zij is een prachtige vrouw die op haar eigen bewustzijns-weg is. Zij schrijft een heel leuk verhaal dat men kan volgen. Ze geeft ook veel informatie rond de spiritualiteit. Ga naar beruca.nl

Over Engelen

Lichtwerkers

  • Toen mij broer een aantal jaren geleden overleed, wist ik, hij gaat in het licht. Ik had toen nog niets van een licht in ons gehoort, maar soms weten wij gewoon iets dat wij niet kunnen verklaren. Iedereen draagt het licht in zich, ook weten dat nog niet alle mensen. Ik heb hier een website gevonden, die de nodige informatie geeft. Ga naar Starchild Global.com

Genezen

Bezoekerteller


Copyright 2002-2019