» ENGELENERGIE

Wat is dit?


Al mijn hele leven heb ik iets met engelen. Toen ik nog een kind was, verzamelde ik al plaatjes met engelen erop. Ik was heel erg verliefd op ze.

Ik weet niet of het mijn beschermengel was, die op een dag in mijn kindertijd tegen mij zei, dat ik mijn lichaam niet meer mag verlaten.
Dat deed ik vaak. Ik zweefde een paar meter over mijn lichaam en wist dat mij niets kon overkomen. Ik was er niet, dus niemand kon mij pijn doen. Dat was voor mij toen heel logisch.
Op een avond, toen mijn lichaam in bed lag en ik weer eens buiten hem was, kwam in mij de gedachte op, ik ga niet meer terug. Ik had geen zin meer hun dochter te zijn. Het was gewoon niet leuk.
Ik zag hoe mijn lichaam stierf en mijn ouders huilend naast mij stonden. Ik voelde mij belangrijk en vond dat ze dit verdriet verdient hadden.
Toen hoorde ik duidelijk een stem, die zei dat ik terug moest gaan. Ik wilde niet en dat zei ik ook. Maar die stem vroeg aan mij of ik wilde dat mijn moeder dood ongelukkig zou zijn voor de rest van haar leven. Uiteindelijk, zo zei de stem, hield zij van mij. Ik voelde mij niet gelukkig maar ging doch weer terug. Dat mijn moeder zoveel pijn had, dat wilde ik niet.
Dat was de laatste keer dat ik buiten mijn lichaam was.

Dan heb ik de contact tot God en de engelen verloren. Ik was ervan overtuigt dat er geen God kan zijn. Hoe zou het anders mogelijk zijn dat hij mij niet hielp en überhaupt, als er een God was dan zou die doch niet toe laten dat dit ......... en dat..........enzv. gebeurt.
Nee, er was niemand en niets en ik geloofde dat ik alleen rust zou hebben als ik dood zou zijn.

Vele jaren zijn met deze gedachte voorbij gegaan.
Ik heb in deze jaren vele brieven aan God in een boekje geschreven, met vragen en verwijten. Ik schreef over alles wat ik niet kon begrijpen. Ik wilde antwoorden hebben, die mij niemand kon geven.

Toen ik mij met alternatieve geneeswijze begon bezig te houden, vroeg ik mijn beschermengel in mijn beurt te blijven en mij te helpen sterk te zijn.
Op een dag, toen ik mijn affirmationen (positieve zinnen herhalend) spraak, voelde ik mijn beschermengel duidelijk iets schuin achter mijn rechter schouder. Hij leek heel groot te zijn en ik voelde een zo intense liefde dat ik moest huilen. Vanaf dit moment wist ik: De engelen zijn er. Tenminste die van mij ;-)

Toen ik nog bezig was met zoeken naar wat er zo alles speelt, kwam ik de meester energie bol van Hilarion tegen en de meester essences van LichtWezen.
Ik heb een aantal maanden de essence zon gebruikt en de bol gedragen. De energie was in het begin zo sterk, dat ik ze niet lang kon verdragen. Ik voelde de energie zelf als de bol in een andere kamer lag.
Ik ben overtuigt dat ook deze kennismaking weer een hulp was op mijn weg.

En opeens was er ook 'God' weer in mijn leven gekomen en ik wist dat alleen een grote onvoorwaardelijke liefde de kracht heeft, alles te kunnen accepteren wat er gebeurd.
Ik begreep hoe onvoorstelbaar groot 'zijn' liefde en wijsheid moeten zijn, om al ons bidden, smeken en klagen te horen en ons doch ons eigen leven met ons vrije wil leven te laten, zodat wij op ons eigen manier (gevoelens) ervaringen op kunnen doen, die belangrijk zijn op weg naar onszelf.
Ik ben dankbaar dat ik dat mocht ervaren. 'God' heeft dus al mijn vragen beantwoord en 'hij' deed het op zijn manier, zodat ik de tijd had om te begrijpen en te groeien.

Ik ben ingewijd in Colours of Angels en kan de engelen goed waarnemen. Het is onbeschrijflijk hoe prachtig deze liefdevolle energie aanvoelt.
Het zijn vrolijke en betrouwbare wezen, die erop wachten ons te helpen. Maar dat kan alleen als wij erom vragen.
Soms lig ik gewoon s`avonds in bed en voel de engel bij mij. Ik lig dan te giechelen van plezier en voel mij heel erg vrolijk. Dat is vooral heel fijn als ik mij die dag niet zo lekker voelde.
Ik ben blij dat ik de engel weer in mijn leven heb uitgenodigd en bedank mij bij hun voor hun hulp en dat ze er zijn.


Omdat ik veel met energie werk heb ik de engelen om toestemming gevraagd om mooie en lichtvolle produkten
(zoals in onze converter gestructureerde Swarovski kristallen) met hun liefdevolle energie te laden.
Ik dien nu als kanaal zodat de engelen de produkten zelf kunnen opladen zodat ze heel zuiver kunnen zijn.
[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Succes begint NU

  • Andes-Erfolgs-Coaching

Energetische Praktijk

Natuurlijke Geneeswijze

Reconnetion Healing

  • Reconnective Healing, een vorm van heling die voor het eerst hier op onze planeet aanwezig is, brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. Reconnective Healing is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn, niet alleen door een nieuwe set van helende frequenties, maar door mogelijk een heel nieuwe bandbreedte. De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria. Ga naar Nu In Balans

Qantum-Touch

nieuwe chakra's

  • Wie goed duits kan lezen en meer wil weten over charkra's, ik bedoel de chakra's 8 to 16, kan op volgende website alles erover vinden. En niet alleen over de chakra's. Ga naar energieimpulse.net

Kennis maken met NORA

  • Een tijd geleden heb ik NORA leren kennen. Zij is een prachtige vrouw die op haar eigen bewustzijns-weg is. Zij schrijft een heel leuk verhaal dat men kan volgen. Ze geeft ook veel informatie rond de spiritualiteit. Ga naar beruca.nl

Over Engelen

Lichtwerkers

  • Toen mij broer een aantal jaren geleden overleed, wist ik, hij gaat in het licht. Ik had toen nog niets van een licht in ons gehoort, maar soms weten wij gewoon iets dat wij niet kunnen verklaren. Iedereen draagt het licht in zich, ook weten dat nog niet alle mensen. Ik heb hier een website gevonden, die de nodige informatie geeft. Ga naar Starchild Global.com

Genezen

Bezoekerteller


Copyright 2002-2019