» BOEKEN

Wat is dit?DAS MASTER KEY SYSTEM
Dit is de beste mogelijkheid ooit je eigen leven in de hand te nemen en positief te veranderen. Duidelijk geschreven en stap voor stap makkelijk te verinnerlijken!
In een studiecursus van 24 weken waar je begeleid kan worden als je wil, kan je leren en vooral ook begrijpen hoe je jou oude denk patronen en daarmee je leven voor altijd kan veranderen. Als je het een keer hebt verinnerlijkt kan je nooit meer terug. Elk moment ben jij de beheerder van je eigen leven.
Super studie en niet weer een boek waar je niets aan hebt! Deze investering zou een van je beste kunnen zijn die je ooit hebt gemaakt.
Kijk zelf maar!The secret
Een boek dat ook jou leven kan veranderen, als je het goed gebrijpt!

Het geheim van The Secret is eeuwenoud, maar kennis ervan was altijd voorbehouden aan een kleine kring. Plato, Galileo, Beethoven en Einstein kenden The Secret, net als de grootste leiders en de succesvolste ondernemers. Of dacht je dat het toeval was dat succes en rijkdom altijd terechtkwamen in een kleine groep?
In dit boek onthullen oude en moderne meesters hoe zij The Secret hebben toegepast in hun leven. Hoe zij tegenslagen konden overwinnen en rijkdom en succes verwerven die ze eerst niet voor mogelijk hadden gehouden. Zij willen dit geheim met jou delen. Iederéén kan nu kennisnemen van The Secret!***************************
De zin van ziek zijn (Rüdiger Dahlke
Een goed geschreven boek dat op je eigen verantwoordelijkheid wijst.
Was het eerste boek op mijn zoektocht toen ik besefte dat de artsen mij niet konden helpen. Het is eerlijk geschreven en is misschien op de eerste blik niet voor iedereen een makkelijk boek, want het ontneemt je de mogelijkheid je ziekte (onbewust) te gebruiken.
Echt een aanrader voor diegene die op zoek zijn naar de diepere betekenis van de kwaal.


2012 - De Aarde op weg naar de vijfde dimensie
Gechannelde informatie door Meester Confucius en Meester Kuthumi
____________
Opgetekend door Ute Kretzschmar
Meesterjaren - zo worden de tien jaren tussen 2002 en 2012 door de opgestegen Meesters Confucius en Kuthumi genoemd, omdat het in deze tussenliggende periode ieder mens zou moeten kunnen gelukken Meester te worden over zijn eigen leven zoals dat is bedoeld. We hoeven ons niet meer het slachtoffer te voelen van de omstandigheden, van het noodlot of van andere mensen, maar kunnen vanuit onszelf handelen - dat is de opdracht die voor ons ligt.

In dit boek geven de Meesters concrete hulp, inzichten en aanwijzingen op weg naar dit doel. Ze verklaren het paralleluniversum en het versnellen van de tijd waarin wij nu leven. Ze vertellen ons hoe wij ons onze diepste dromen kunnen herinneren en hoe we ze kunnen verwerkelijken. Ze gaan in op vragen over ziektes, ongevallen en bijna-doodervaringen. Ze geven antwoorden op spirituele problemen en op vragen over het leven aan gene zijde.

Kortom, in dit boek vind je die informatie die je kan helpen om in deze tijd op weg te gaan naar de vijfde dimensie, naar 2012!


2012 - De ziel in de meesterjaren
Gechannelde informatie door Meester Confucius en Meester Kuthumi
____________
Opgetekend door Ute Kretzschmar
Het tijdstip van de overgang komt steeds dichterbij en de ziel van iedereen die nu op Aarde leeft, moet een besluit nemen dat verstrekkende gevolgen heeft: meegaan of blijven. Voor wie meegaat zijn de jaren van het meesterschap begonnen: de jaren tussen 2002 en 2012, de meesterjaren.

In dit boek vind je tal van aanwijzingen die je kunnen helpen meester over je eigen leven te worden. Alle aspecten van het leven komen daarbij aan de orde: gezondheid, beroepskeuze, werk, en tevens krijg je een blik op de maatschappij die we tegemoet gaan. Moed en daadkracht, het geloof in jezelf, de liefde voor jezelf en voor de Aarde, het vertrouwen in goddelijke hulp en een gelukkige afloop van deze avontuurlijke tijd - dit alles wordt op prachtige wijze bekrachtigd door de liefdevolle leraren der wijsheid, Meester Kuthumi en Meester Confucius die via Ute Kretzschmar tot ons spreken.

Er wacht ons allemaal een prachtige toekomst. Laten we haar vol vreugde tegemoet gaan.


Dit boek is een vervolg op 2012 - De Aarde op weg naar de vijfde dimensie.

[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Succes begint NU

  • Andes-Erfolgs-Coaching

Energetische Praktijk

Natuurlijke Geneeswijze

Reconnetion Healing

  • Reconnective Healing, een vorm van heling die voor het eerst hier op onze planeet aanwezig is, brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. Reconnective Healing is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn, niet alleen door een nieuwe set van helende frequenties, maar door mogelijk een heel nieuwe bandbreedte. De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria. Ga naar Nu In Balans

Qantum-Touch

nieuwe chakra's

  • Wie goed duits kan lezen en meer wil weten over charkra's, ik bedoel de chakra's 8 to 16, kan op volgende website alles erover vinden. En niet alleen over de chakra's. Ga naar energieimpulse.net

Kennis maken met NORA

  • Een tijd geleden heb ik NORA leren kennen. Zij is een prachtige vrouw die op haar eigen bewustzijns-weg is. Zij schrijft een heel leuk verhaal dat men kan volgen. Ze geeft ook veel informatie rond de spiritualiteit. Ga naar beruca.nl

Over Engelen

Lichtwerkers

  • Toen mij broer een aantal jaren geleden overleed, wist ik, hij gaat in het licht. Ik had toen nog niets van een licht in ons gehoort, maar soms weten wij gewoon iets dat wij niet kunnen verklaren. Iedereen draagt het licht in zich, ook weten dat nog niet alle mensen. Ik heb hier een website gevonden, die de nodige informatie geeft. Ga naar Starchild Global.com

Genezen

Bezoekerteller


Copyright 2002-2018