» MIJNE WERELD waarin ik wil leven

Wat is dit?Er word veel geschreven over het jaar 2012.
Ik heb mijn eigen voorstelling over de betekenis ervan.
De aarde blijft bestaan, zij gaat in een hogere dimensie. Vandaar ook al die rare dingen.
Maar of dat goed of minder goed voor de mensheid afloopt, ligt alleen aan het ontwikkelen van het bewustzijn van de mensen.


Nog nooit hebben zoveel mensen gevoeld dat er meer is als alleen materieles leven.
De ontevredenheid, angsten, depressies (en daarmee ook de bereidschaap tot geweld, immers komt die uit onmacht en angst) zijn in de laatste jaren enorm gestegen. Mensen voelen gewoon dat het zoals het nu is, niet klopt.
Nu gaat het erom te leren, dat 'ik' niet met de brede massa mee moet lopen en klagen over wat alles mis is, zonder dat 'ik' probeer met de kracht van mijn gedachtes een nieuw (wereld) beeld te scheppen, van wat 'ik' voor een wereld wil hebben.

In wat voor een wereld wil ik toekomstig leven?

Daarover moet ik gewoon nadenken en dan met de macht van mijn gedachtes mee helpen deze wereld zoals ze nu is, positief te veranderen.


Als ik mijn gedachtes richt op:
Elk mens is even waardevol en helpt mee het bewustzijn te vergroten.
(een ieder op zijn eigen manier)
Elk mens - en het maakt niet uit wat die doet - is het waard geliefd/geacht te worden. (Ik denk bv. daarbij aan die vrouwen, die verliefd worden op mannen die in het gevangenis zitten, voor welke daad dan ook, of denk aan mensen met een 'lagere' school opleiding, prostituées, enzv. Veel mensen worden door een groot deel van de gesellschap veracht)
Elk mens heeft het recht gelukkig en rijk te zijn, wat immer een ieder zich daaronder voorstelt. Niet iedereen wil hetzelfde!
Ik ben dankbaar voor alles wat in mijn leven komt, omdat het mij laat zien waarop ik mij richt.

Ik ben dankbaar voor de hulp van de opgestegen meesters en de engelen.
Ik weet dat alles wat ik nodig heb steeds in mijn leven aanwezig zal zijn.
Ik weet dat ik alles los kan laten wat geen betrekking op het nu heeft.
(alles van gisteren, laatst jaar of nog langer geleden laat ik met hulp van de engelen en de opgestegen meesters los)

Alleen het nu telt!Als ik mij alleen nog met positieve gedachtes bezig houd, verander ik de energie in mijn leven en trek, volgens te universele wetten, ook positives aan.


Als ik mij door de negatieve dingen om mij heen laat verlagen, voelt dat niet goed. Probeer het zelf uit.

Denk eens - ik ben liefde en waard geliefd te worden
- misschien voelt het even ongewoon, maar zeker niet negatief


Nu denk - ' ik ben niets waard, in mijn leven is geen liefde '.


Wat denk je gebeurt?
Jezelf voelt je ongelukkig, treurig, woedend, afgunstig enzv.
Misschien word je gewelddadig of depressief.
In elk geval leef je niet wat je eigenlijk bent. En wat nog erger is, je trekt alles negatieve waarmee je je bezig houd in je leven.
Nog een voorbeeld:
Niemand wil negatieve belevenissen hebben en doch trekken wij ze gewoon met ons gedachten aan.
Als je denkt of zegt: Ik wil niet geslagen worden, niet bedrogen worden, niet ziek zijn, ik ben arm, ik heb niets, ik wil dat... niet en dit... wil ik ook niet - dan trek je elke keer dat je zoiets zegt of denkt deze energie aan. Namelijk de negatieve energie van: GESLAGEN, BEDROGEN, ZIEK, ARM, NIETS enzv.!

Je zou moeten denken: Mij komen alleen vreedzame (in plaats van geweld - slaan), eerlijke mensen tegen. Ik ben altijd gezond (ook al ben je niet lekker) , ik heb altijd alles wat ik nodig heb, ik voel zoveel liefde voor mij en ik ben het waard alles te hebben waarna ik echt en eerlijk verlang.


Het is moeilijk voortdurend op zijn gedachtes te letten, maar het is onbedingt noodzakelijk.
Het is de zwaarste taak die een mens vervullen kan.
Zodra ik even niet oplet, val ik in het oude patroon terug en moet moeizaam van voren beginnen.
Maar dat maakt niet uit, over de tijd lukt het steeds vaker. De gedachten komen dan vanzelf in positieve zinnen. Ik noem dat het herprogrammeren van mijzelf.


Ik was even in het oude patroon terug gevallen, toen ik mij met de chemtrails bezig hield. Ik heb ze gezien en als het de volgende keer weer gebeurd, ga ik rustig naar huis en bid voor de aarde en de mensen. Ik zelf zal altijd veilig zijn omdat in mijn leven alleen nog liefde en wijsheid aanwezig is.
Ik richt mijn gedachtes gewoon weer op wat ik wil.

Mijn visie van de wereld is een wereld:


waar ieder mens de liefde voor zichzelf leert te voelen

waar kinderen op school onderwijs krijgen zichzelf te blijven, middels meditatie of een andere vorm van rustig worden

waar kinderen leren dat zij geliefd worden voor hun bestaan

waar kinderen leren dat elk mens even veel waard is zodat - iedereen zich van zijn eigenwaarde bewust is

waar mensen gelukkig mogen zijn

waar iedereen vrij is te doen wat die wil, zolang geen ander schaden neemt in wat voor een vorm dan ook.Als het bewustzijn van de grote massa op die manier veranderd, word de aarde een plek waar wij ons als mens kunnen uitdrukken in ons hoogste vorm.
Een ieder moet hard aan zichzelf werken om alle ingeënte gedachtes te veranderen. Maar het is beslist de moeite waard.


OVER het JAAR 2012.
Als de aarde in de vijfde dimensie is aangekomen, zullen wij voelen dat zich ons gedachtes sneller manifesteren.
Wat nu jaren duurt tot wij het resultaat van ons gedachtes voelen en leven gaat dan veel sneller. Daarom is het ook belangrijk dat wij geleert hebben met ons gedachtes om te gaan en ons niet meer 'laten' denken.


[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Succes begint NU

  • Andes-Erfolgs-Coaching

Energetische Praktijk

Natuurlijke Geneeswijze

Reconnetion Healing

  • Reconnective Healing, een vorm van heling die voor het eerst hier op onze planeet aanwezig is, brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. Reconnective Healing is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn, niet alleen door een nieuwe set van helende frequenties, maar door mogelijk een heel nieuwe bandbreedte. De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria. Ga naar Nu In Balans

Qantum-Touch

nieuwe chakra's

  • Wie goed duits kan lezen en meer wil weten over charkra's, ik bedoel de chakra's 8 to 16, kan op volgende website alles erover vinden. En niet alleen over de chakra's. Ga naar energieimpulse.net

Kennis maken met NORA

  • Een tijd geleden heb ik NORA leren kennen. Zij is een prachtige vrouw die op haar eigen bewustzijns-weg is. Zij schrijft een heel leuk verhaal dat men kan volgen. Ze geeft ook veel informatie rond de spiritualiteit. Ga naar beruca.nl

Over Engelen

Lichtwerkers

  • Toen mij broer een aantal jaren geleden overleed, wist ik, hij gaat in het licht. Ik had toen nog niets van een licht in ons gehoort, maar soms weten wij gewoon iets dat wij niet kunnen verklaren. Iedereen draagt het licht in zich, ook weten dat nog niet alle mensen. Ik heb hier een website gevonden, die de nodige informatie geeft. Ga naar Starchild Global.com

Genezen

Bezoekerteller


Copyright 2002-2018