» ARCHION ® CONVERTER (voorheen Tachyon genoemd)

Wat is dit?

Foto

Tachyon - Archion® Converter
(sommigen noemen het ook Tachyon)
zonder aansluiting op electra, zonder magneten, zonder metalen.


De werkelijkheid van vandaag is de illusie van morgen.
De obstakels uit het verleden zijn de poorten naar de toekomst.Met onze converter's kan je produkten zelf structureren. Door een object voor een bepaalde tijd in de converter te laten liggen verandert de structuur van het object. Deze structurering is 'tijdloos' en blijft dus altijd behouden.
Ten miste is tot nu toe niets anders bekend ;-)
Ik werk inmiddels sind 7 jaar met de converter.

Archion® is afgeleidt van het oudgriekse woord arché wat begin betekent en van het latijnse woord ion dat verwijst naar een deeltje (een atoom of molecuul met minder of extra elektronen).


Alle materie (dus ook onze cellen en organen) is voorzien van een subtiel organiserend energieveld (SOEV). Het SOEV is te beschouwen als de zelfgenezende kracht van het levende wezen. Deze werkt als een feedbacksysteem naar "de oersprong van alle wat is", dat de evolutie naar steeds hogere niveaus van orde mogelijk maakt en in stand houdt.
Zo is ook te begrijpen dat elk orgaan, met zijn specifieke materie en frequentie, op zijn eigen manier naar evenwicht en heling evolueert bij het gebruik van een en hetzelfde gestructureerd energie produkt. Het SOEV van ieder orgaan of cel onttrekt immers de juiste frequentie aan het potentieel van de oerstof energie, die nodig is om optimaal te functioneren.


Wanneer een orgaan uit evenwicht raakt, is het voldoende om het in contact met de energie te brengen, zodat de nodige correctie wordt uitgevoerd die tot een hogere orde leidt. Tevens komt de persoon in contact met de blokkade, zodat ook aan de oorzaak gewerkt kan worden. (Het proces kan gepaard gaan met emotionele en/of fysieke ontgifting).

Archion® versterkt dus het zelfgenezend vermogen van het lichaam.


Steeds meer Reiki-kanalen, Therapeuten, Geneeskundige, Artsen, Feng-Shui expers en prive mensen gebruiken de energie omdat de resultaten gewoon voelbaar zijn.


Ik heb met Heelstenen, Bachbloessems, Reiki,Quantum-Touch en andere energie systemen gewerkt en kon tijdens mijn werk met mens en dier ervaren hoe Archion® materialen (natuurstoffen zoals bv. katoen, heelstenen, zijde, glas) de energie beter laten stromen en de werking van natuurgeneeskundige middelen verhogen.Er is iemand bij ons geweest die vele energie producten heeft getest oa. van aanbieders zoals Takionic/Japan, ATT/USA, Albat (Tachyon) Urteilchen en vele meer.
Hij heeft deze met producten die in 'onze' converter gestructureerd zijn vergeleken en de samenwerking met andere energie producten getest. Hij is van de fijne en liefdevolle werking van onze energie converter overtuigt. Hij heeft het verschil van onze energie produkten tot de energie produkten van andere aanbieders positief beoordeelt en de werking als heel goed beschreven.
Omdat het verschil kwa energie van anderen is bevestigt, de werking van iedereen als heel positief is beschreven en nu ook nog wetenschappelijk onderzoek erna is gedaan om de energie nauwkeurig te beschrijven, vind ik dat de tijd is gekomen om een onderscheid tot andere aanbieders van energie producten te maken. Daarom worden onze producten toekomstig onder Archion® aangeboden.


Ik voel Archion® als licht-, liefde- en vredevolle energie die uit de oorsprong blijkt te komen en precies dat deeltje in ons dagelijkse leven toevoegt dat wij graag weer willen integreren.
De energie helpt bij het (her)verbinden met ons innerlijke liefde en vrede.


Wij hebben twee maten converter's.


De standaard maat converter
Converter binnenmaat : ca. lengte 25cm, breede 18,5cm, hoogte 24cm. Converter buitenmaat: ca. lengte 34,5cm, breede 28cm, hoogte 26cm
ca. 14kg zwaar


De grote converter
Converter binnenmaat : ca. lengte 32cm, breede 23cm, hoogte 28,5cm Converter buitenmaat: ca. lengte 43cm, breede 34cm, hoogte 31cm
ca. 28kg zwaar


Prijs op aanvraag


mail naar:licht4ever(apestaartje)gmail.com
Vervang apestaartje in@


Ervaringen van gebruikers:

Datum: 03/20/10 15:38:45
Betreff: Archeon

Hoi Brigitte,

Ik had je beloofd nog iets van mij te laten horen over de resultaten van het zelf structureren met de con die ik begin januari bij je heb opgehaald.
De eerste producten zijn inmiddels klaar en de resultaten hoopgevend. Voor een aantal therapeuten heb ik massage-olie en tape voor blessurebehandeling gestructureerd. De resultaten zijn zonder meer goed te noemen.
Het beste resultaat heb ik met het structureren van warmtepleisters. Mijn collega Peter had al langer dan een maand rugpijn en kon moeilijk bewegen. Toen hij een gestructureerde warmtepleister op de de rug plakte begon zijn rug, benen en voeten te tintelen. HIj heeft daarna tot op de dag van vandaag geen rugpijn meer gehad en voetbalt weer.

Ik wens je nog een goed weekend met veel licht en liefde toe,

groetjes,
Leo

-------Originalmeldung-------

Lieve Brigitte,

Wij hebben toen de Con bij jou opgehaald. Weet je nog? Met de hele familie bij jou op de bank. We hebben het nog vaak over die middag.
Wij vonden het heel bijzonder, die energie alleen al in jouw huis, geweldig.
De con werkt perfect. Ik heb hem Con Amore genoemd, betekent Met Liefde volgens mij. Nou dat is het ook.
De spulletjes die eruit komen hebben al heel veel mensen heel erg goed gedaan.
Wij zijn er ontzettend blij mee.
Ik heb net een zending glasmozaiek binnen gekregen om te converteren.
Ik voel zelf aan hoe krachtig ze zijn.
Nogmaal geweldig bedankt dat jij deze energie met de mensheid wil delen op een betaalbare manier.

Groet en gouden overvloed,
liefs Lenie


[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Succes begint NU

  • Andes-Erfolgs-Coaching

Energetische Praktijk

Natuurlijke Geneeswijze

Reconnetion Healing

  • Reconnective Healing, een vorm van heling die voor het eerst hier op onze planeet aanwezig is, brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. Reconnective Healing is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn, niet alleen door een nieuwe set van helende frequenties, maar door mogelijk een heel nieuwe bandbreedte. De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria. Ga naar Nu In Balans

Qantum-Touch

nieuwe chakra's

  • Wie goed duits kan lezen en meer wil weten over charkra's, ik bedoel de chakra's 8 to 16, kan op volgende website alles erover vinden. En niet alleen over de chakra's. Ga naar energieimpulse.net

Kennis maken met NORA

  • Een tijd geleden heb ik NORA leren kennen. Zij is een prachtige vrouw die op haar eigen bewustzijns-weg is. Zij schrijft een heel leuk verhaal dat men kan volgen. Ze geeft ook veel informatie rond de spiritualiteit. Ga naar beruca.nl

Over Engelen

Lichtwerkers

  • Toen mij broer een aantal jaren geleden overleed, wist ik, hij gaat in het licht. Ik had toen nog niets van een licht in ons gehoort, maar soms weten wij gewoon iets dat wij niet kunnen verklaren. Iedereen draagt het licht in zich, ook weten dat nog niet alle mensen. Ik heb hier een website gevonden, die de nodige informatie geeft. Ga naar Starchild Global.com

Genezen

Bezoekerteller


Copyright 2002-2018