» PRAKTIJK LIGHT4EVER

Wat is dit?

Foto

"Erkenning is de zuurstof voor menselijke relaties."
Ieder mens wil aandacht.
Ieder mens heeft behoefte aan een gevoel van belangrijk zijn.
Ieder mens wil worden begrepen.
Ieder mens wil respect en erkenning.
Ieder mens wil bevestiging en bemoediging.


Door omstandigheden die mijn leven volkomen hebben verandert kon ik met veel vallen en opstaan waardevolle ervaringen opdoen.
Het steeds weer omheen draaien om situaties en het gevoel niets eraan veranderen te kunnen, vragen wat mij weerhoudt en hoe ik dat kan doorbreken hebben ertoe geleid dat ik mij ging verdiepen in de menselijke psyche.
Door vooral eigen ervaringen, inlevingsvermogen, opleidingen en studies (ook inwijdingen in verschillende energiesystemen) heb ik een goede basis gelegd die ik voor het ondersteunen van mijn cliënten noodzakelijk acht.


Kijk voor meer informatie over wat ik nog meer kan aanbieden zoals Janosh Energetische Therapie (J.E.T.) en Access BARS ® op mijn praktijk site: www.light4ever.nl


Soms hebben wij het allemaal en een HSP-er heeft het al snel, een gevoel van bijvoorbeeld:
Ik kan/wil dat niet meer,
elke keer weer loop ik tegen dezelfde situaties aan,
ik voel mij uitgeput, word niet serieus genomen door anderen,
ik zie het echt niet meer zitten, .......

Ik kan je helpen een andere kijk op je leven de nemen en/of aan de oude patronen te gaan werken.Als 'hooggevoelig persoon' (een zogenaamde HSP-er) heb ik inmiddels snel in de gaten of en hoe energie stroomt. Ik heb zelf moeten leren dat leven en werken alleen vanuit kracht en balans tot succes leidt. Middels Coaching en Reconnective Healing zou ik je kunnen helpen weer in je eigen kracht en balans te komen en dat te verwezenlijken wat je graag zou willen doen.Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige één-op-één-relatie.

Reconnective Healing is een nieuwe en sterke frequentie waar iedere kwaal, ziekte of klacht heling of verlichting kan ervaren.


Als gediplomeerd counsellor-coach bied ik je persoonlijke begeleiding als je in een moeilijke fase van je leven zit. Door samen naar je problemen te kijken zal je leren anders ermee om te gaan.Coaching:
Als Coach bied ik begeleiding aan mensen die problemen hebben op het persoonlijke of/en emotionele vlak. Ik kan je helpen bij bv stress en burnout, relatieproblemen, echtscheiding, verlies van een dierbare, eenzaamheid of als je vaak conflicten en moeilijkheden met andere mensen hebt, als je het vertrouwen in jezelf kwijt bent, je onzeker of moe voelt en geen beslissingen kan nemen.

Door inzichtgevende gesprekken zal je zelf ontdekken hoe je het beste met je uitdagingen om kan gaan of hoe je ze kan oplossen.


Ik luister met aandacht naar jouw verhaal. Ik probeer duidelijkheid te creëren en het probleem te verhelderen zodat wij de hulpbronnen in jezelf aan kunnen boren, die je nodig hebt, om naar mogelijkheden te zoeken om het bewustzijn van de eigen omstandigheden te vergroten.
Wij kijken na je blokkades en je belemmerende overtuigingen totdat je leert voor jezelf helderheid te scheppen in probleem situaties en de nodige veranderingen in je leven aan te brengen.
Je leert de meest effectieve oplossingen voor je bestaande problemen te zoeken. Dat bied je de mogelijkheid tot inzichten en nieuwe keuzes.


Het is voor mij vanzelfsprekend dat wat er besproken wordt tijdens een sessie strikt vertrouwelijk is tussen jou en je coach.
Vertrouwen is de basis voor een gezonde relatie tussen de coach en de cliënt.


Quantum-Touch

Ik ben gecertificeerd Quantum-Touch® Practitioner.
Ik werk volgens de Blue Dot Energie techniek.
Voor meer informatie kijk ook op mijn praktijk site:
www.light4ever.nl


Archion® cocoon / cocon (door sommigen ook Tachyon genoemd)

Voor een totale balans en harmonisering op alle niveaus is de Cocon het meest effectieve middel. In het driedimensionale omhullende energieveld dat door de cocon wordt gecreëerd, wordt de eigen, van nature verticale energiestroom van de gebruiker ondersteunt en versterkt. Dit kan leiden tot een toestand van diepe ontspanning, emotionele en/of spirituele ervaringen en bevordering van het zelfgenezingsproces op alle niveaus.
Na ongeveer twintig minuten gelegen te hebben in de cocon is de behandeling voltooid en is het tijd om rustig bij te komen. Er is een hoop gebeurd en dat zal je wel voelen. De behandeling dient drie maal herhaald te worden (voor blijvende verhoging van het trillingsgetal) met een dag er tussen. Het zal steunend werken als je een gestructureerde cel aan gaat schaffen die je gedurende een bepaalde tijd op de huid plakt.
Archion® cocon sessie 25,00 Euro


advies heelstenen na overleg met de clientMijn praktijk is aan huis.
Wil je een afspraak maken?
mail naar:licht4ever(apestaartje)gmail.com

Vervang apestaartje in@


Het is een praktijk war mensen het gevoel kunnen meenemen er wordt na mij geluisterd. Ik neem elk mens en zijn problemen/zorgen serieus en neem mij daarom ook de tijd voor iedere cliënt die hulp/advies bij mij komt vragen.
Ik zal altijd rekening houden met de belangen van mijn 'cliënt' en zijn privacy achten.
Mijn behandelingen vervangen nooit een bezoek bij je arts en kunnen alleen als aanvulling gezien worden.


Voor meer informatie kijk ook op mijn praktijk site:
www.light4ever.nl


Voor meer informatie over Reconnective Healing kijk op mijn site:
www.nuinbalans.nl


Je bent van harte welkom.
Ik hoop in mij praktijk een aangename atmosfeer gecreëerd te hebben, zodat zich iedereen op zijn gemak kan voelen.

Reconnective Healing/Coaching kan ondersteunend zijn bij of in combinatie met andere vormen van therapie of hulp (verlening) zoals bijvoorbeeld Aandachtgerichte stressreductie, Acupunctuur, Acceptatie en Commitment Therapie (ACT), Ademtherapie, Aromatherapie, Bach Bloesem Remedies, Cranio Sacraal therapie, Fysiotherapie, Gestalttherapie, Haptonomie, Homeopathie, Hypnotherapie, Iriscopie, Ismakogie, Manuele therapie, Massage en Massagetherapie, Meditatie, Mensendieck, Mindfulness, Psychotherapie, Psychologische begeleiding, Quantum Touch, Transactionele Analyse, Tai Chi, Yoga en vertoont overeenkomsten met Psychosomatische Fysiotherapie, Lichaamswerk, Rebalancing, Shiatsu Maar je kunt ook bij mij terecht voor een helingsessie bij onder andere als je ondersteuning wenst bij onder andere Angst, artritis, artrose, asperger, astma, austisme, autistische spectrum stoornis, betere spijsvertering, bloeddruk klachten, buikpijn, burn-out, centraal zenuwstelsel, chronische pijn, chronische vermoeidheidssyndroom CVS, conflicten, conversiestoornis, darmklachten, depressie, depressieve gevoelens, diabetes, candida albicans, candidiasis, eetproblemen, emotionele problemen, emotionele overbelasting, energiedoorstroming, faalangst, fibromyalgie, gespannenheid, gevoelens van disbalans, gewichtsproblemen, gewrichtsklachten, gistinfectie, grenzen, hernia, hoofdpijn, hooggevoeligheid, human design typering, hyperventilatie, hypoglycemie, inslaapproblemen, lifestyle, leefstijl aanpassingen, lusteloosheid, maagklachten, maagpijn, machteloosheid, ME, menstruatieklachten, migraine, myomen, negatief zelfbeeld, nekpijn, oncologische pijn, onzekerheid, nierstenen, omgaan met de ziekte kanker, omgaan met hoogsensitiviteit, omgaan met ingrijpende gebeurtenissen, veranderingen, verandertrajecten, omgaan met rouw, de dood, verlies, onderrug pijn, onrust, onverklaarbare klachten, onzekerheid, overgangsklachten, overgewicht, overspannen, oververmoeidheid, PDS, persoonlijke ontwikkeling, pijn, PMS, prikkelbaarheid, psoriasis, psychische overbelasting, psychosomatische klachten, restless legs, reuma, RLS, RSI, rugklachten, rugpijn, rusteloosheid, rusteloze been syndroom, schouderpijn, slaapstoornissen, slapeloosheid, slecht slapen, somberheid, spanning, spierpijn, spierspanningen, stress, tinnitus, twijfel, verbetering van communicatieve vaardigheden, verdriet, vermoeidheid, (vragen rond) zingeving, vitaliteitsklachten, vleesbomen, vruchtbaarheidsproblemen, yin- en yang energie, zelfbeeld, zwangerschapsproblemen
Mijn praktijk is prima bereikbaar als je woont of werkt in (de omgeving van): Abbenes, Aalsmeer, Aalsmeerderbrug, Abcoude, Aerdenhout, Amstelveen, Amsterdam, Badhoevedorp, Beinsdorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Boesingeliede, Buitenkaag, Burgerveen, Cruquius, Diemen, Haarlem, Haarlem-Noord, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, IJmuiden, Kudelstaart, de Kwakel, Leiden, Leimuiderbrug, Lijnden, Lisse, Lisserbroek, Nieuw Vennep, Oude Meer, Ouderkerk aan de Amstel, Rijsenhout, Rozenburg, Santpoort, Sassenheim, Schiphol, Uithoorn, Velserbroek, Vijfhuizen, Vogelenzang, Weteringbrug, Zandvoort of Zwaanshoek komt.Trefwoorden:
Janosh Energetische Therapie (J.E.T.), Access BARS®, BARS Therapie, Bars behandeling, Coaching, Reconnective Healing, Quantum-Touch, Blue Dot Energy, Blue Dot Energie, Heelstenen, Bachbloesems, Tachyon, Archion, Stervensbegeleiding, Spirituele Stervensbegeleiding

[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Succes begint NU

  • Andes-Erfolgs-Coaching

Energetische Praktijk

Natuurlijke Geneeswijze

Reconnetion Healing

  • Reconnective Healing, een vorm van heling die voor het eerst hier op onze planeet aanwezig is, brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. Reconnective Healing is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn, niet alleen door een nieuwe set van helende frequenties, maar door mogelijk een heel nieuwe bandbreedte. De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria. Ga naar Nu In Balans

Qantum-Touch

nieuwe chakra's

  • Wie goed duits kan lezen en meer wil weten over charkra's, ik bedoel de chakra's 8 to 16, kan op volgende website alles erover vinden. En niet alleen over de chakra's. Ga naar energieimpulse.net

Kennis maken met NORA

  • Een tijd geleden heb ik NORA leren kennen. Zij is een prachtige vrouw die op haar eigen bewustzijns-weg is. Zij schrijft een heel leuk verhaal dat men kan volgen. Ze geeft ook veel informatie rond de spiritualiteit. Ga naar beruca.nl

Over Engelen

Lichtwerkers

  • Toen mij broer een aantal jaren geleden overleed, wist ik, hij gaat in het licht. Ik had toen nog niets van een licht in ons gehoort, maar soms weten wij gewoon iets dat wij niet kunnen verklaren. Iedereen draagt het licht in zich, ook weten dat nog niet alle mensen. Ik heb hier een website gevonden, die de nodige informatie geeft. Ga naar Starchild Global.com

Genezen

Bezoekerteller


Copyright 2002-2018