» BEWUSTWOORDING

Wat is dit?"Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro
Er is zoveel gebeurd kwa ontwikkeling van mijn bewustwoording dat ik de tijden niet meer kan bijhouden. De tijd blijkt in hoog tempo voorbij te gaan.


Ca. een en een half jaar geleden zijn mij het nachts gevoelens overkomen die men haast niet kan beschrijven.
Ik had al jaren rare gevoelens die ik niet kon plaatsen, zoals hevige en razendsnelle hartkloppingen en hartpijn, grote druk op mijn bovenbuik (nu weet ik dat is het 3. chakra), het ruisen van mijn bloed in mijn hoofd, evenwichtstornissen, pijn in mijn lichaam die veranderde van plek, tintelen in mijn handen en voeten, ik kon ineens de energie van verschillende voorwerpen voelen, wat heel irritant was in het begin en nog verschillende andere rare dingen, maar wat toen gebeurde is ongelooflijk.
Op een nacht kreeg ik het heel koud, anders dan voorheen, en mijn lichaam leek zich in zijn bestandsdelen op te lossen.
Ik weet nog dat ik even dacht ‚zo moet zich een hoogspanningskabel voelen’.
In mij kwamen gedachtes op van ‚nieuw structureren van mijn lichaam’. Ik was bang en wist niet wat ik moest doen. Ik moest om een kwartier naar toilet en mijn lichaam voelde zwaar aan. Ik was niet echt klaar wakker, zo leek het mij, maar ik sliep ook niet.
Toen ik dacht het kan niet erger worden begon mijn lichaam erge stuiptrekkingen te vertonen.
Ik trilde zo sterk dat ik aan een epileptische aanval dacht, ik huilde en was vertwijfeld. Toen ik op de hoogtepunt van de angst was vroeg ik om hulp. Ik bad iedereen GOD, Jezus, de verlichte meesters, de engelen en mijn beschermengel om hulp. Ik smeekte dat mij aub iemand kwam helpen.
Ik maakte mij zorgen of ik ziek ben maar toen voelde ik een stem die zei dat ik rustig mag worden. Ik vroeg in mijn gedachtes aan diegene of ik mij zorgen moet maken. Nee, ‚hoorde/voelde’ ik, er is niets aan de hand. Je lichaam veranderd maar je bent beschermt.
Alles is goed. Ik voelde een soort aaien of iets dergelijks over mijn wang en was meteen heel rustig. Ik was super dankbaar voor deze hulp en was overtuigt dat Jezus bij mij was.
Naar een tijdje stopten de stuiptrekkingen en ik voelde dat heel zacht energie door mijn lichaam vloeide. Het was een licht tintelend gevoel.
Ik ben dan blijkbaar ingeslapen en voelde mij ondanks het slaap gebreek de volgende ochtend uitgerust.


Dat was het begin van vele veranderingen in mijn lichaam en bewustzijn.
Sinds ik de engelen heb gebeden in mijn leven aanwezig te zijn en te blijven voel ik mij altijd beschermt.
Ik kan nu de engelen zien en weet dat er vele wezens aanwezig zijn.
Ik weet dat ik met de energie moet gaan werken en mij is duidelijk geworden dat ik andere mensen moet helpen en een stuk van hun weg moet begeleiden.
Ik heb de pijn ondervonden van het groeien van mijn chakren, het voelde als zij mijn lichaam te klein en iets in mij wilde zich uitwijden. Ook nu nog voel ik geregeld veranderingen in mijn lichaam, maar ik voel mij ook heel sterk en vertrouw erop dat alles wat gebeurd met het uitbreiden van mijn bewustwoording te maken heeft en dus volgens mijn levensplan loopt.
Ik ben nu goed geaard en kan weer vele dingen doen die voor korte tijd nog niet mogelijk voor mij waren.


Ik word van bepaalde dingen aangetrokken en volg deze ook op. Zo ben ik ua begonnen mij (weer) bezig te houden met kleuren.


Sinds een paar dagen kan ik af en toe de aura kleuren van mensen zien. Ik moet nog gaan oefenen en mijn ogen moeten nog eraan wennen.
Het was in elk geval een prachtig belevenis toen ik met paaszondag ineens de aura kleuren van ons hond kon zien. Ik was verrast en super blij.[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Succes begint NU

  • Andes-Erfolgs-Coaching

Energetische Praktijk

Natuurlijke Geneeswijze

Reconnetion Healing

  • Reconnective Healing, een vorm van heling die voor het eerst hier op onze planeet aanwezig is, brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. Reconnective Healing is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn, niet alleen door een nieuwe set van helende frequenties, maar door mogelijk een heel nieuwe bandbreedte. De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria. Ga naar Nu In Balans

Qantum-Touch

nieuwe chakra's

  • Wie goed duits kan lezen en meer wil weten over charkra's, ik bedoel de chakra's 8 to 16, kan op volgende website alles erover vinden. En niet alleen over de chakra's. Ga naar energieimpulse.net

Kennis maken met NORA

  • Een tijd geleden heb ik NORA leren kennen. Zij is een prachtige vrouw die op haar eigen bewustzijns-weg is. Zij schrijft een heel leuk verhaal dat men kan volgen. Ze geeft ook veel informatie rond de spiritualiteit. Ga naar beruca.nl

Over Engelen

Lichtwerkers

  • Toen mij broer een aantal jaren geleden overleed, wist ik, hij gaat in het licht. Ik had toen nog niets van een licht in ons gehoort, maar soms weten wij gewoon iets dat wij niet kunnen verklaren. Iedereen draagt het licht in zich, ook weten dat nog niet alle mensen. Ik heb hier een website gevonden, die de nodige informatie geeft. Ga naar Starchild Global.com

Genezen

Bezoekerteller


Copyright 2002-2018