» CODEX ALIMENTARIUS

Wat is dit?Codex Alimentarius


Normaal gesproken wil ik mij niet bezig houden met dingen waarvan ik geen verstand heb. Waarom schrijf ik dan doch over de CODEX?


Nou allereerst, ook ik heb de 16.000 pagina’s niet gelezen en zelfs als ik de mogelijkheid had gehad, zou ik ze niet hebben begrepen.
Wat denken jullie hoeveel mensen de CODEX wel zullen gelezen hebben en ook echt weten over wat het gaat?


Doch moet/wil ik mij even mee bemoeien. Waarom?
Ik heb ook een mailtje gehad dat ik naar RADAR moest kijken (20.05.2008 20:30uur) en heb dat ook gedaan.
(Ik kijk bijna nooit tv)
Het eerste wat mij opviel, is dat voor hun de CODEX niet erg belangrijk scheen te zijn. Op het laatst een klein onbelangrijk berichtje met heel weinig informatie over wat gaande is. (Over de andere 2 bijdragen wil ik het niet hebben maar ze hebben mij al achterdochtig laten worden)
Mensen die echt verstand over de achtergrond van de CODEX zullen kunnen hebben, kwamen niet aan het woord en dan dat interview met deze nonchalant hangende Europarlementaïr met de boodschaap ‚niets aan de hand mensen, het is allemaal voor jullie bestwil’ . Oookeeeee??? Dus tralala alles goed! Gelukkig!


Nou, ik ben niet gerust gesteld!
Ik ben ermee eens dat mensen beschermt moeten worden en dat in de verpakking moet zitten, wat erop word vermeld. Maar......


Ik weet ook niet wat gaande is, maar ik heb door vele pijnvolle ervaringen moeten leren dat ik al mijn hele leven gemanipuleerd word door eerst mijn ouders (onbewust) dan door de maatschappij (deels bewust) en media (deels heel bewust).
Nu heb ik de keuze en kan zeggen: Ach, wat maakt het uit, wat moet ik ermee. Heb al zoveel aan mijn nek moet ik mij ook nog hiermee bezig houden?


Mijn keuze is: JA! Helaas, dat moet ik!


Als ik straks geen keuzes meer heb en medicijnen op chemische basis moet innemen omdat er geen andere meer te vinden valt, of met zo weinig werking dat het onzinnig wordt deze te gebruiken, dan weet ik – helaas te laat - ja ik had mij toen misschien doch ermee moeten bemoeien.
Dus heb ik getekend omdat ik denk, is er niets aan de hand kan het geen kwaad. Is er wel iets aan de hand, heb ik tenminste mijn best gedaan om het tegen te houden.


Wij worden al zo beperkt en moeten aan zoveel dingen mee doen of wij willen of niet.
Ik kies voor zelfverantwoordelijk bezig zijn. Daar telt ook bij dat ik keuzes wil hebben, wat wil ik slikken en wat niet!
Als wij met respect met elkaar omgaan kunnen andere ons niet zo onderdrukken.


Denk hier eens over na:
Hoeveel plezier heb jij?
Hoeveel keuzes heb jij?
Mag jij zelf kiezen wat voor je kind goed is of niet, moet leren of niet?
Ben jij nog zelf in staat te kiezen wat je binnen krijgt?
Mag je doen wat je leuk vind ALS JE MET ANDEREN rekening houd en hun ermee geen kwaad doet?


Wat mogen wij wel?
MEEDOEN-MOPPEREN-MEEDOEN, dan kunnen wij weer mopperen!!!Iedereen mag zijn eigen mening hebben, immers verkeren wij allemaal in een andere staat van bewustzijn. Wie is beter dan de ander? Niemand is beter, dus ....


De vraag is alleen, hoe lang mogen wij onze eigen mening nog vrij uiten zonder schade te nemen?
En mag iemand die de nodige achtergrond informatie van ‚wat gaande is’ ook publiek maken zonder schade te nemen?


Zelfs zou dat zo zijn zullen nog niet alle mensen ermee eens zijn, maar blijkbaar zijn bepaalde mensen heel bang dat er inmiddels te veel mensen met hun hart kiezen in plaats met hun verstand en de gedachte ‚wat zijn de gevolgen, als ik niet meer mee wil doen.....’ .
Dus, doe ermee wat je wil. De keuze is altijd aan jou!

[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Succes begint NU

  • Andes-Erfolgs-Coaching

Energetische Praktijk

Natuurlijke Geneeswijze

Reconnetion Healing

  • Reconnective Healing, een vorm van heling die voor het eerst hier op onze planeet aanwezig is, brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. Reconnective Healing is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn, niet alleen door een nieuwe set van helende frequenties, maar door mogelijk een heel nieuwe bandbreedte. De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria. Ga naar Nu In Balans

Qantum-Touch

nieuwe chakra's

  • Wie goed duits kan lezen en meer wil weten over charkra's, ik bedoel de chakra's 8 to 16, kan op volgende website alles erover vinden. En niet alleen over de chakra's. Ga naar energieimpulse.net

Kennis maken met NORA

  • Een tijd geleden heb ik NORA leren kennen. Zij is een prachtige vrouw die op haar eigen bewustzijns-weg is. Zij schrijft een heel leuk verhaal dat men kan volgen. Ze geeft ook veel informatie rond de spiritualiteit. Ga naar beruca.nl

Over Engelen

Lichtwerkers

  • Toen mij broer een aantal jaren geleden overleed, wist ik, hij gaat in het licht. Ik had toen nog niets van een licht in ons gehoort, maar soms weten wij gewoon iets dat wij niet kunnen verklaren. Iedereen draagt het licht in zich, ook weten dat nog niet alle mensen. Ik heb hier een website gevonden, die de nodige informatie geeft. Ga naar Starchild Global.com

Genezen

Bezoekerteller


Copyright 2002-2018